Forum

even voorstellen

Van: Bericht

henrietteg
21 6 2013 10:23
hoihoi,
op mijn 17e liep ik nah op na een ernstig ongeluk, 24 dagen in coma, schedelbasisfractuur, rechtszijdig verlamd, epilepsie, vanaf mijn 18e volledig afgekeurd, vrijwilligerswerk gedaan, nu: al 25 jaar gelukkig getrouwd met de man waarmee ik het ongeluk ook heb meegemaakt, we hebben 3 kinderen gekregen die inmiddels volwassen zijn, we he bben nog 1 dochter die thuis woont, de andere 2 zijn al uit huis, wonen samen, heb mijn beperkingen wel, maar daar is wel mee te leven, ga nu 2 en een halve dag naar een ac, heb het hier erg naar mijn zin, dit was mijn verhaal in het kort, dag

Conny
21 6 2013 17:56
Hoooooooooi Henriëtte :-)

Leuk je ook weer op dit forum te zien.
En ook attent dat je weer opnieuw je voorstelstukje hebt geplaatst.

Henriëtte, als je op deze pagina rechts onderaan klikt op "Leden" dan kom je gelijk op de volgende pagina en daar staat het onderwerp "mijn verhaal".
Heel eigenlijk staat daar van de leden die er tot nu toe weer zijn hun voorstelstukje.
Het hoeft niet perse maar je kunt dit stukje wat je nu geschreven hebt ook knippen en op de andere pagina weer plakken.

Ook kun je de beheerder een bericht sturen met de vraag of hij het voor je wil verplaatsen. Kijk maar...

Hoe gaat het met je?


Vriendelijke groet van Conny ;-)

Claudia E.
18 1 2014 13:10
Hoi hoi allemaal,

Ik ben nieuw op dit forum dus ik zal me aan jullie voorsellen:

Mijn naam is Claudia Eberth en heb nu 8 jaar geleden zwaar hersenletsel opgelopen toen ik op weg was naar mijn werk in Tiel.k ben qua opleiding Registeraccountant.Ik was financieel directeur bij het transportbedrijf van mijn toenmalige vriend en man waarmee ik zou trouwen en slipte toen over ijzel wat toen plotseling kwam opzetten en kwam tot stilstand met de linkerkant van mijn Volvo V70 tegen een boom ,maar kan me daar niets meer van herinneren, misschien maar goed ook. Ik ben toen opgehaald door een ambulance en naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De helikopter kon op de plek van het ongeluk helaas niet landen. Ik heb vervolgens 4 maanden in coma gelegen en daarna naar een revalidatiecentrum gegaan maar heb jammergenoeg niet meer kunnen lopen, ik zit nu helaas in een rotstoel maar ze bekijken het maar want als het aan mijn kracht en doorzettingsvermogen ligt lukt alles mij! Zo heb ik er ook zelf voor gezorgd dat nu op mezelf kan wonen, weliswaar met hulp van mensen op de galerij, maar met het gaat wel prima zo! Ik heb ook twee dochters Eva en Emma en die zijn zeer mooi en belangrijk voor me.Ze zijn nu 13 en 12 jaar oud.
En ik loop tegenwoordig weer onder de begeleiding van een fysiotherapeut met een rollator! Ik zou graag weer iets nuttigs met mijn tijd willen dien, Uiteraard onbetaald! Misschien dat jullie iets weten. Ik wordt n.l. niet goed van dat gehobby op de dagbesteding.

henrietteg
21 1 2014 16:09
hoi Claudia,

Zelf ben ik 10 jaar naar de dagbesteding geweest, a.s. donderdag voor het laatst, heb het daar niet meer zo naar mijn zin, ik ben een poosje geleden naar een zorgboerderij geweest, waar het zo leuk en anders is, daar ga ik met plezier heen, heb zelf ook vrijwilligerswerk gedaan, maar dat werd te vermoeiend, wat goed dat je met een rollator weer loopt, je bent vast een grote doorzetter,

groetjes Henriette

Conny
26 1 2014 20:35
Hallo Claudia,

Allereerst welkom op dit forum. :-)
Gaaf om te lezen dat je zo'n doorzetter bent dat je nu onder begeleiding met een rollator kunt lopen.
Jouw doorzetten is voor mij erg herkenbaar!
Na een hersenontsteking en een ruggenmerg ontsteking werd ik verlamd wakker uit mijn coma.
Na een half jaar rolstoel liep ik ook achter een rollator en die heb ik vrij snel gelaten voor wat het was en loop nu met een rechter loop-kruk voor mijn stabiliteit.
Helaas kan ik je niet helpen met tips voor vrijwilligerswerk.
Ben hier zelf ook naar op zoek in de administratieve sfeer. Uiteraard ook op vrijwillige basis.

Claudia, misschien is het handiger om je voorstelstukje op de Ledenpagina te plaatsen waar iedereen zijn voorstellen heeft neergezet.

Als je op het onderwerp "Leden" klikt en vervolgens op het onderwerp "mijn verhaal" dan kun je dit schrijven door te knippen en te plakken daar naar toe verplaatsen.

Mogelijk lezen wij elkaar nog.

Vriendelijke groet,

Conny

Conny
26 1 2014 20:39
Hahaha,


Claudia,
Vergeet maar wat ik je geschreven heb over het voorstellen bij de ledenpagina.
Ik kijk net op de ledenpagina en ik zag je voorstelstukje daar ook staan.
Ik was dus ietwat te voorbarig.
Sorry!

Groetjes van Conny