Forum

Bah wat een vreselijk forum!

Van: Bericht

Zjon
24 5 2014 07:05
Beste allemaal!
Na lang afwezig te zijn geweest had ik me weer aan gemeld voor dit forum! Maar wat een tegenvaller! Hoe onoverzichtelijk, gebruiksvriendelijk kil en onpersoonlijk dit geworden is maakt me verdrietig!
Had gisteren of eergisteren dat kan ik me niet meer herinneren wat berichtjes gepost daarvan kan ik me maar 1tje terug vinden! Wat is er in godennaam gebeurt met het warme, ja bijna gezellige forum? Waarom is dit naar de kloten gebracht bah wat een vreselijk forum is dit geworden!

druyter
24 5 2014 07:15
Beste Zjon,

Jammer dat je zo reageert. Het vorige forum werd niet goed bijgehouden, en daardoor misbruikt door spammers. (hetgeen de eigenaar van de domeinnaam een boete van de ACM opleverde van 6000 euro, maar dat terzijde).

Het forum moest dus helemaal opnieuw opstarten, met nieuwe opzet en een nieuwe beheerder.
Ik zou je dan ook willen uitnodigen om met advies voor verbeteringen te komen. (maar dat mag iedereen). Mopperen is zo makkelijk. We moeten er samen wat van maken, niet alleen van leven met NAH, maar ook van dit forum.

Het doel van het forum is om elkaar te helpen.

Zjon
2 6 2014 08:52
Hoi Dick!
Ik ben er nog! Het was een enorme schok en was gefrustreerd over de mannier hoe het forum veranderd is!
Ik probeer vol te houden. Hier af en toe te zijn maar het is niet makkelijk!

Conny
3 6 2014 14:47
Haaaaaaa John,

Leuk om je hier ook weer te lezen. :-)
Hoe gaat het inmiddels bij en met jou?
Ik heb destijds wel iets van Cobi vernomen maar dat is alweer een tijdje terug.

John, is het misschien een idee om bij het "Ledenforum" ook weer een kort voorstelstukje te schrijven? Dan weten de nieuwe leden ook met wie ze te maken hebben. ;-)
Dat is vast een betere bezigheid dan te mopperen. Lol :-)
Ik begrijp je wel hoor, maar ik weet ook dat je op den duur precies weet waar en bij wie je wat geschreven hebt.

Een goed bedoelde tip.. maak je voorstelstukje eerst in een word document voor jezelf voor het geval dat..

Een fijne dag en groetjes van Conny

henrietteg
3 6 2014 17:17
hoi Conny en anderen,

Dit forum is nog wel actief, maar zoals eerst zal het denk ik niet meer worden, zelf kom ik hier ook weinig meer, er word weinig tot niets geplaatst, dus valt er ook weinig te doen, mopperen helpt ook niet, zelf ben ik lid geworden van een besloten nah groep op facebook, hier is veel herkenning en leren we van elkaar en geven we elkaar veel steun, misschien iets voor jou John?, met mijzelf gaat het wel aardig, inmiddels 49 en toch wel gauw moe, ga nu niet meer naar een ac toe, ga nu tweenhalve dag naar een zorgboerderij, ik vind het daar fantastisch, veel buiten werken/zijn, echt genieten, aardige mensen, binnenkort 10 jarig bestaan, in maart dit jaar zijn we 3 weken naar Indonesie geweest, dit was een heerlijke vakantie, verder iedereen de groeten!!

groetjes Henriette